Allez André Koerscafé

Ieper is volgende lente hét decor van een uniek wielerspektakel !

Nu ook de herenwedstrijd Gent-Wevelgem In Flanders Fields start in Ieper, is de stad de draaischijf van maar liefst 4 wedstrijden op wereldniveau. Ieper ademt die dag koers.

Uniek in de wereld – en met een unieke samenwerking : Organisatie Gent-Wevelgem, Stad Ieper, VOKA, Unizo, BNI, IEBEVE, Centrummanagement en Horeca Ieper slaan de handen in elkaar om er een fantastische dag van te maken !

Geniet tot 7/11 van de vroegboekkorting en schrijf je snel in via onderstaande formulier.

Gent-Wevelgem

Wil je met je bedrijf ook in het oog springen?

Kies voor een website van D-Sign Studio!

Meer info >>

Inschrijven Koerscafé

Geniet nu van de vroegboekkorting en schrijf je snel in via onderstaande formulier.

Interesse om samen met een andere onderneming(en) een tafel (10 personen) te vullen?

Algemene Voorwaarden

Uw bestelling is slechts geldig, zolang en in de mate dat de voorraad van de bestelde categorie(ën) van de pakketten strekt. Een pakket wordt gereserveerd op het moment van afgifte van een bestelbon. Na ontvangst van uw bestelbon via fax, email of post, ontvangt u onze factuur. De toegestuurde facturen zijn contant betaalbaar. Bij gebrek aan betaling van de factuur op de vervaldatum is er van rechtswege en zonder ingebrekestelling een forfaitaire schadevergoeding verschuldigd t.b.v. 10% van de totale som van de bestelling, met een minimum van 50 euro, te vermeerderen met de interestvoet die van toepassing is in geval van betalingsachterstand bij handelstransacties. De reservatie is pas definitief na betaling van de factuur. BVBA Organisatie Gent-Wevelgem heeft het recht een bestelling te annuleren indien de factuur niet werd betaald binnen de aangegeven betalingstermijn, de bestelde categorie(ën) van pakket(ten) uitverkocht zijn of indien BVBA Organisatie Gent-Wevelgem beslist een categorie van pakket(ten) te schrappen om organisatorische redenen. Behalve bijzondere voorwaarden die worden vermeld op de bestelbon, worden de opgegeven prijzen beschouwd als vast en niet herzienbaar. Enkel de rechtbanken van Kortrijk zijn bevoegd kennis te nemen van de geschillen betreffende deze bestelling(en) en enkel het Belgisch recht is van toepassing.