D-Sign Studio, Webdesign & Grafisch Ontwerp Ieper

Webdesign

WEBDESIGN

Uw product / dienst is wie u bent, het is als het ware de identiteit van uw bedrijf. Het zou zonde zijn moest uw site die lijn niet volgen en diezelfde uitstraling niet hebben. Wij zorgen daarom voor webdesign op maat van wie u bent en wat u doet.

Een site die naadloos aansluit bij uw bestaande logo en huisstijl en een uniform geheel biedt zodat klanten ook in de digitale wereld direct dat vertrouwde gevoel hebben en weten wat ze mogen en kunnen verwachten.

WEBSHOPS

Winkelen gebeurt dezer dagen net zo vaak online als in het echte leven. Aan uw site kunnen wij ook een gebruiksvriendelijke webshop koppelen met verschillende online betaalmogelijkheden. Een totaalpakket e-commerce dus ofwel het ideale scenario voor succesvol ondernemen, zowel op of naast het internet.

Onze referenties

SEO

Een mooie site hebben is één iets, gevonden worden in de digitale wereld is echter al even belangrijk. Want een winkel langs een drukke weg valt toch ook meer op dan één in een doodlopende straat?

Daarom stomen wij uw site klaar voor de zoekmachines met SEO (Search Engine Optimisation). Tikt een klant een zoekterm in die verband houdt met uw bezigheden, dan eindig je niet langer op pagina 15 in de zoekresultaten, maar hoog bovenaan.

CMS

Voortaan kunt u ook zelf uw website onderhouden. Wij leren u het OCTO Content Management System aan zodat u probleemloos zelf nieuwe producten, diensten, nieuwsberichten,... op de site plaatst zonder daarvoor telkens beroep te moeten doen op een webdesigner.

Onze referenties

ONZE EENVOUDIGE 3 STAPPEN

1. Contacteer ons en we gaan samen op zoek naar de beste invulling voor uw project. Misschien heeft u al tal van ideeën, maar op zich hoeft dat niet. Vanuit onze ervaring kunnen we zorgen voor de nodige inspiratie die rijmt met uw budget en zakelijke doelstellingen.

2. Eenmaal de grote lijnen zijn uitgezet, maken we samen een gedetailleerde lijst van eisen waaraan de site voor u moet voldoen. Op basis daarvan maken we een ontwerp.

3. Pas als u tevreden bent met dat ontwerp, gaan we over tot de bouw van de site en vervolgens ook de lancering ervan. Daarna ervaart u zeer snel de voordelen van een door D-Sign Studio ontworpen site.

Onze referenties